dimecres, 7 de desembre del 2016

PA-DE-PAGÈS-CATALÀ

Sí, sembla que no pugui ser veritat!, però finalment la Denominació Pa de Pagès Català, s'ha obert pas i materialitzat com un fet OFICIAL i "Protetgitda"  la seva elaboració amb el segell d'INDICACIÓ GEOGRÀFICA PROTEGIDA.
S'han creat Premis anuals i classificacions: un forner de REUS ha guanyat el Premi al millor pa de pagès 2016. 

Un bon grapat de flequers ja s'han adscrit a la Denominació IGP i és d'esperar que això sigui imparable. Sense Paraules:

Crec que ara toca anar tastant i comprovant si es compleix la reglamentació, és a dir la Qualitat i el gust com el pa "d'abans" tradicional de sempre. Si el resultat és l'esperat, crec que es tractarà d'un èxit sense precedents: Tornar la dignitat del menjar... i anar seguint.

Pel que he llegit, enlloc diu que el Forn hagi de ser de llenya, com "abans". Realment potser això no té cap efecte sobre la qualitat del PA?. Els temps han canviat està clar!
El més important sembla que és la Massa Mare...

Si vols llegir la notícia, fes clíck sobre el següent enllaç Pa de Pagès Català
Gràcies Quim per llegir-lo...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada